Missie

De juiste mensen ‘on board’ krijgen en op koers houden is onze specialiteit. Wij geloven dat echt contact maken en diep ingaan op mens en materie leidt tot betere prestaties op de werkvloer. Onze selectie- en ontwikkeltrajecten zijn daarom altijd authentiek, grondig en maatgericht.

Ons team

Linda van den Driessche

— founder & psycholoog

Linda heeft twintig jaar ervaring als assessment psycholoog. In 2019 heeft zij People on Board opgericht met als doel mensen en organisaties verder te helpen. Verder schrijft zij regelmatig artikelen op LinkedIn en is zij de auteur van het managementboek ‘Kracht voor Tien’.

Amber Dijkhuis

— assistent psycholoog

Amber heeft haar bachelor Psychologie op zak. Binnen People on Board is zij het eerste aanspreekpunt voor kandidaten. Ook assessments kunnen via haar ingepland worden. Daarnaast houdt zij zich bezig met AVG en marketing.

Leif ter Laak

— senior psycholoog

Leif heeft vijfentwintig jaar ervaring als arbeids- en organisatiepsycholoog. In persoonlijke gesprekken toont Leif oprechte interesse en is hij nieuwsgierig naar de kwaliteiten, mogelijkheden en eventuele ontwikkelpunten van de ander.

Natascha Slegers

— trainingsacteur

Natascha is opgeleid tot bedrijfseconoom. Haar roots liggen in sales en accountmanagement, maar in de loop der jaren heeft zij haar focus steeds meer verlegd naar persoonlijke ontwikkeling. Zij is werkzaam als coach, trainer en trainingsacteur.

Werken bij People on Board

Wij zijn altijd geïnteresseerd in het ontmoeten van andere enthousiaste psychologen. Het maakt niet uit of je nog moet afstuderen of al ruime ervaring in het werkveld hebt. We kunnen niet garanderen dat we ook een passende positie hebben, maar  als er voldoende raakvlakken zijn tussen jouw profiel en onze organisatie, dan nemen wij jou op in ons file. Schroom daarom niet om ons een bericht te sturen en de mogelijkheden te onderzoeken!

Waarden waar wij voor staan

Wij geloven in
oprechtheid

Je kunt bij ons gewoon jezelf zijn; we zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent, met alles wat daarbij komt kijken. Niemand is perfect, en er valt altijd iets te leren! We stellen je graag op je gemak en werken aan jouw groei in een veilige en comfortabele sfeer. Zelf zijn wij ook oprecht en je kunt ons alles vragen en een eerlijk antwoord krijgen.

Wij streven naar lange termijn relaties, zowel met onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Daarom vinden we het belangrijk om echt een band op te bouwen; dan is de drempel ook laag om elkaar feedback te geven. Als kandidaat zie je ons misschien maar één dag(deel), maar dat is wel een belangrijke moment. Daarom evalueren we regelmatig met onze klanten, maar vragen we ook input aan onze kandidaten. En onze service houdt niet op bij het sturen van een rapport; je kunt ons altijd vrijblijvend om advies vragen.

Wij willen verbondenheid

Wij gaan
voor 
diepgang

Ieder mens is uniek en iedere organisatie is ‘one of a kind’. Om kwaliteit te leveren, verdiepen wij ons daarom uitgebreid in mens en materie. Dat betekent ook dat wij geen snelle handel drijven; onze assessments doen recht aan de complexiteit van het individu en we houden zoveel mogelijk rekening met de specifieke omstandigheden waarin de functionaris opereert. Ook zijn we wars van simplistische denkbeelden en naïeve theorieën; als klant en kandidaat heb je altijd te maken met ervaren en gediplomeerde NIP-psychologen.

Wij stimuleren 
vooruitgang

Wij helpen onze opdrachtgevers en kandidaten verder. In de rapporten maken we dan ook direct de vertaalslag naar het werk. Hoe kan de kandidaat optimaal begeleid worden? Waarmee kan hij of zij morgen zelf al aan de slag? Hoe kunnen we teleurstellingen voor kandidaten en klanten die met elkaar in zee gaan vermijden? Wij zijn verzot op alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft en we zetten deze kennis graag in om jou krachtiger te maken!

Wij staan
voor
 respect

We zijn respectvol naar onze kandidaten en klanten en trachten te anticiperen op hun wensen en behoeftes. Tevens respecteren wij onze beroepscode en de wetenschap. Zo werken we onder andere samen met de Universiteit Twente om onze nieuwe test- en trainingsmethodieken te onderzoeken. Verder zijn onze psychologen aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen en volgen we de Beroepscode van het NIP. We waarborgen je privacy en maken gebruik van tests die bij de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) zijn geregistreerd.

.