Missie

Met onze assessments en coaching slaan wij een brug tussen werkgever en werknemer; we zorgen dat verwachtingen goed worden afgestemd, valkuilen worden vermeden, talenten worden benut en gezamenlijke groeimogelijkheden worden belicht.

Ons team

Linda van den Driessche

— founder & psycholoog

Linda heeft twintig jaar ervaring als assessment psycholoog. In 2019 heeft zij People on Board opgericht met als doel mensen en organisaties verder te helpen. Verder schrijft zij regelmatig artikelen op LinkedIn en is zij de auteur van het managementboek ‘Kracht voor Tien’.

Gemma van Ree

— trainer & coach

Gemma heeft Nederlands en Onderwijskunde gestudeerd en is bij People on Board werkzaam als trainer, trainingsacteur en coach. Zij heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als expert in het ontwikkelen en verzorgen van trainingsprogramma’s aan organisaties.

Natascha Slegers

— trainer & coach

Natascha is opgeleid tot bedrijfseconoom. Haar roots liggen in sales en accountmanagement, maar in de loop der jaren heeft zij haar focus steeds meer verlegd naar persoonlijke ontwikkeling. Zij is bij People on Board werkzaam als trainer en coach.

Olaf van der Hee

— trainingsacteur

Olaf is acteur in de breedste zin van het woord met meer dan twintig jaar professionele ervaring. Als trainingsacteur bij People on Board biedt hij kandidaten een platform om hun skills te tonen. Verder speelt hij al tien jaar op De Parade en duikt hij soms op in commercials of tv-series.

Vacatures

Psychologen gezocht!

 

Voor onze projecten op het gebied van duurzaamheid inzetbaarheid en inclusiviteit zoeken we  psychologen die één of meerdere dagen per week reflectieassessments willen doen. Reflectieassessments zijn ontwikkelassessments waarbij er veel gelegenheid is voor zelfreflectie bij de kandidaten/deelnemers. Het assessment vindt plaats in een ontspannen en gelijkwaardige sfeer. Het doel is persoonlijke ontwikkeling en/of zoeken naar een optimale aansluiting op de arbeidsmarkt.

Het assessment bestaat uit diverse onderdelen: capaciteitentests, persoonlijkheidstests, rollenspelen, interview. De nabespreking is altijd persoonlijk, waarbij de kandidaat/deelnemer kan reageren of doorvragen op de uitslagen. De resultaten en een ontwikkeladvies worden verwerkt in een kort en maatgericht rapport.

Ervaring met assessments is niet nodig, wij verzorgen een intern opleidingsprogramma.

Wij zoeken: een hartelijke, enthousiast en scherpzinnig persoon met een afgeronde opleiding psychologie op wo-niveau, die lid is van het NIP, minimaal vijf jaar werkervaring heeft als psycholoog en een vlotte pen heeft!

Wij bieden: leuk en dankbaar werk, vrijheid en flexibiliteit, een stressvrije werkomgeving, de mogelijkheid om bij te dragen aan een inclusieve samenleving, een gezellig team, een sfeervol kantoor met groot park op loopafstand en passende verdiensten!

Een assessment zal deel uitmaken van het selectie/intro-programma.

Lijkt je dit interessant, stuur dan een motivatiebrief/mail en cv naar info@peopleonboard.nl t.n.v. Linda Huntelman-van den Driessche.

Waarden waar wij voor staan

Wij geloven in
oprechtheid

Je kunt bij ons gewoon jezelf zijn; we zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent, met alles wat daarbij komt kijken. Niemand is perfect, en er valt altijd iets te leren! We stellen je graag op je gemak en werken aan jouw groei in een veilige en comfortabele sfeer. Zelf zijn wij ook oprecht en je kunt ons alles vragen en een eerlijk antwoord krijgen.

Wij streven naar lange termijn relaties, zowel met onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Daarom vinden we het belangrijk om echt een band op te bouwen; dan is de drempel ook laag om elkaar feedback te geven. Als kandidaat zie je ons misschien maar één dag(deel), maar dat is wel een belangrijke moment. Daarom evalueren we regelmatig met onze klanten, maar vragen we ook input aan onze kandidaten. En onze service houdt niet op bij het sturen van een rapport; je kunt ons altijd vrijblijvend om advies vragen.

Wij willen verbondenheid

Wij gaan
voor 
diepgang

Ieder mens is uniek en iedere organisatie is ‘one of a kind’. Om kwaliteit te leveren, verdiepen wij ons daarom uitgebreid in mens en materie. Dat betekent ook dat wij geen snelle handel drijven; onze assessments doen recht aan de complexiteit van het individu en we houden zoveel mogelijk rekening met de specifieke omstandigheden waarin de functionaris opereert. Ook zijn we wars van simplistische denkbeelden en naïeve theorieën; als klant en kandidaat heb je altijd te maken met ervaren en gediplomeerde NIP-psychologen.

Wij stimuleren 
vooruitgang

Wij helpen onze opdrachtgevers en kandidaten verder. In de rapporten maken we dan ook direct de vertaalslag naar het werk. Hoe kan de kandidaat optimaal begeleid worden? Waarmee kan hij of zij morgen zelf al aan de slag? Hoe kunnen we teleurstellingen voor kandidaten en klanten die met elkaar in zee gaan vermijden? Wij zijn verzot op alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft en we zetten deze kennis graag in om jou krachtiger te maken!

Wij staan
voor
 respect

We zijn respectvol naar onze kandidaten en klanten en trachten te anticiperen op hun wensen en behoeftes. Tevens respecteren wij onze beroepscode en de wetenschap. Zo werken we onder andere samen met de Universiteit Twente, onderzoeksbureau Ecorys en het Verwey-Jonker Instituut om onze nieuwe test- en trainingsmethodieken te onderzoeken. Verder zijn onze psychologen aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen en volgen we de Beroepscode van het NIP. We waarborgen je privacy en maken gebruik van tests die bij de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) zijn geregistreerd.

.