Missie

De juiste mensen ‘on board’ krijgen en op koers houden is onze specialiteit. Wij geloven dat echt contact maken en diep ingaan op mens en materie leidt tot betere prestaties op de werkvloer. Onze selectie- en ontwikkeltrajecten zijn daarom altijd authentiek, grondig en maatgericht.

Ons team

Linda van den Driessche

— founder & psycholoog

Linda heeft twintig jaar ervaring als assessment psycholoog. In 2019 heeft zij People on Board opgericht met als doel mensen en organisaties verder te helpen. Verder schrijft zij regelmatig artikelen op LinkedIn en is zij de auteur van het managementboek ‘Kracht voor Tien’.

Amber Dijkhuis

— assistent psycholoog

Amber heeft haar bachelor Psychologie op zak. Binnen People on Board is zij het eerste aanspreekpunt voor kandidaten. Ook assessments kunnen via haar ingepland worden. Daarnaast houdt zij zich bezig met AVG en marketing.

Leif ter Laak

— senior psycholoog

Leif heeft vijfentwintig jaar ervaring als arbeids- en organisatiepsycholoog. In persoonlijke gesprekken toont Leif oprechte interesse en is hij nieuwsgierig naar de kwaliteiten, mogelijkheden en eventuele ontwikkelpunten van de ander.

Natascha Slegers

— trainingsacteur

Natascha is opgeleid tot bedrijfseconoom. Haar roots liggen in sales en accountmanagement, maar in de loop der jaren heeft zij haar focus steeds meer verlegd naar persoonlijke ontwikkeling. Zij is werkzaam als coach, trainer en trainingsacteur.

Werken bij People on Board

Wij zijn altijd geïnteresseerd in het ontmoeten van andere enthousiaste psychologen. Het maakt niet uit of je nog moet afstuderen of al ruime ervaring in het werkveld hebt. We kunnen niet garanderen dat we ook een passende positie hebben, maar  als er voldoende raakvlakken zijn tussen jouw profiel en onze organisatie, dan nemen wij jou op in ons file. Schroom daarom niet om ons een bericht te sturen en de mogelijkheden te onderzoeken!

Waarden waar wij voor staan

Wij geloven in
authenticiteit

We maken echt contact met je en zijn onszelf in de dienstverlening. Ook naar jou zijn we open. Je kunt bij ons gewoon jezelf zijn; we zijn juist geïnteresseerd in wie jij bent, met alles wat daarbij komt kijken. Niemand is perfect, en er valt altijd iets te leren! We stellen je graag op je gemak en werken aan jouw groei in een veilige en comfortabele sfeer.

We draaien nooit om de hete brij heen, maar maken direct helder wat we bedoelen. Dat geldt voor de zakelijke afspraken, we geven inzicht in wat we doen en wat je kunt verwachten. Je merkt het ook aan de taal die we in onze communicatie en rapporten gebruiken: nooit zweverig of abstract, maar concreet en to the point.

Wij zorgen voor
helderheid

Wij gaan
voor 

resultaat

We verschuilen ons niet achter langdradige, abstracte verhalen, maar maken de vertaalslag naar het werk. We zorgen voor praktisch inzichten over de kwaliteiten en kansen, en ook de risico’s brengen we helder in kaart. Hier gebruiken we bijvoorbeeld het SWOT-model voor. Dat maakt de inzichten toepasbaar: je kunt er direct mee aan de slag.

Wij stimuleren 
groei

Wij helpen onze opdrachtgevers en kandidaten verder in hun zakelijke of persoonlijke leven. Dat is het uitgangspunt in al ons werk. Daarom blijven we ook bij en volgen we alle trends en ontwikkelingen binnen en buiten ons vakgebied op de voet. En ook al maak je geen gebruik van onze dienstverlening, dan kun je alsnog profiteren van onze gratis adviezen op LinkedIn en Instagram. Volg ons!

Wij staan
voor

gedegenheid

We houden van vernieuwing, maar zijn ook kritisch op ons eigen werk. Zo werken we onder andere samen met de Universiteit Twente om onze nieuwe test- en trainingsmethodieken te onderzoeken. Verder zijn onze psychologen aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen en volgen we de Beroepscode van het NIP. We waarborgen je privacy en maken gebruik van tests die bij de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) zijn geregistreerd.

.