Ontwikkelassessment

Een nieuwe baan of veranderingen binnen je functie zetten je kwaliteiten op scherp. Je treedt uit je comfortzone en komt voor nieuwe uitdagingen te staan. Al doende leer je, maar waarom zou je ‘trial and error’ verkiezen, als je ook goed voorbereid kan zijn? Een ontwikkelassessment biedt jou de mogelijkheid maatgerichte adviezen en concrete ontwikkeltips te krijgen. Andersom geven wij ook jouw (toekomstige) organisatie aanbevelingen om jou optimaal te begeleiden. Het totaal aan bevindingen en aanbevelingen wordt verwerkt in een rapport dat je binnen vijf werkdagen krijgt toegezonden. 

Meer informatie over de verschillende onderdelen van het assessment vind je hier. Een combinatie van een selectie- en ontwikkelassessment is ook mogelijk.

Voor meer informatie of een voorbeeldrapport, stuur ons een bericht! 

‘Leuk en leerzaam om het rapport te lezen!’

Marijn — security officer

Coaching

In onze maatschappij zijn er kansen te over, maar is er tevens weinig houvast. Hierdoor kunnen onzekerheid, stress en rusteloosheid soms vat op je krijgen. Ons unieke Kracht voor Tien coachingstraject is gericht op het optimaal inzetten van je eigen persoonlijke kracht. Tien principes staan centraal en bieden je de structuur om een ‘reset’ te maken; je leert om keuzes te maken uit overtuiging en meer uit je werkende/studerende en persoonlijke leven te halen. 

Bij dit traject is het boek/ luisterboek ’10 principes om je kracht te ontdekken’Kracht voor Tien (Business Contact, 2016) inbegrepen. De methodiek is gestoeld op bewezen theorieën uit de Westerse psychologie en meerdere malen onderzocht door de Universiteit Twente op effectiviteit met een positief resultaat. De coaching behelst vijf sessies van een uur waarvan één wandelcoachsessie. 

Een intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend, neem gerust contact op voor meer informatie! Deze coaching is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar.

‘Leuk en leerzaam om het rapport te lezen!’

Marijn — security officer

Programma Have a Better Day!

In een (gewone) dag komt alles terug: hoe je met problemen en stress omgaat, de kwaliteit van je relaties, de voortgang van je carrière, je fysieke en mentale gezondheid en je genietmomenten. Een dag is in feite de miniversie van jouw leven; alles wat op een dag gebeurt, voltrekt zich namelijk precies zo op grotere schaal.

Als je begint met het programma zal je direct handvatten aangereikt krijgen om een betere dag te hebben. Je hoeft dus niet door een diep dal te gaan, of te gaan spitten in je verleden, wij werken vanuit het gedachtengoed van de positieve psychologie: wij maken problemen niet groter, wij richten ons juist op wat werkt, en beter kan, voor jou als uniek persoon! Denk je eens in wat het voor je leven betekent als je vanaf nu steeds betere dagen hebt?

Bij dit programma zit je in een groep van 4 tot 6 deelnemers. De methodiek is gestoeld op psychologisch en neurowetenschappelijk onderzoek en diverse malen onderzocht door de Universiteit Twente met positief resultaat. Wij laten kortom niets aan het toeval over om jou een betere dag te bezorgen!

Heb je vragen of wil je weten of het programma aansluit bij jouw behoeftes? Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend, zowel voor deelnemers, als opdrachtgevers! Je kunt ook een brochure aanvragen voor meer informatie. Neem gerust contact op!

‘Leuk en leerzaam om het rapport te lezen!’

Marijn — security officer

Wat mensen zeggen over People on Board

Niet alleen kreeg ik zelf ontwikkeltips, ook mijn werkgever kreeg tips om mij te laten groeien!

Mark — financial controller

Het coachingstraject heeft me meer bewust gemaakt, ik geniet meer, ook op het werk.

Merlijn — jurist