• Visual 1
  • Visual 2
  • Visual 3
  • Visual 3
  • Visual 6
  • Visual 5

In opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zetten we ons in voor werkloze vijftigplussers. Dit doen we door gratis assessments af te nemen ter waarde van 1800 euro!

Project Experienced People on Board

Ben je vijftigplus en (binnenkort) werkloos? Dan willen we je graag een handje helpen om er positief uit te springen bij een nieuwe werkgever!

Hoe?

Je krijgt een gratis assessment bij ons op kantoor in Zoetermeer.  Een assessment duurt een halve dag en doel is om jouw kwaliteiten in kaart te brengen in relatie tot de door jou gewenste functie.

Wat is een assessment?

Een assessment bestaat uit een interview, tests, opdrachten en een rollenspel. Daarna wordt er een persoonlijk rapport opgesteld; daarin lees je wat je goede eigenschappen zijn en wat jouw behoeftes zijn op het werk.

Wat levert het je op?

Het rapport stuur je direct mee met je sollicitatiebrief. Deze aanpak hebben wij al eerder toegepast en toen bleek dat de deelnemers twee keer zo vaak een passende baan hadden gevonden dan niet-deelnemers! Tijdens het assessment kunnen we je ook tips geven om je nog beter te presenteren bij een werkgever. Daarnaast vinden de meeste deelnemers het assessment een heel leuke ervaring; er is namelijk veel aandacht voor jouw persoonlijke en werkende leven. Het assessment heeft een waarde van 1800 euro, maar voor jou is het gratis!

Ik wil graag dit gratis assessment doen!

Ben je 50 jaar of ouder, werkloos en wil je je kansen op een baan vergroten? Volg dan onderstaande stappen:

Stap 1: Upload je cv

Vul het aanvraagformulier in en upload je cv. Je ontvangt binnen een dag een mail met de link en een eigen code om je aan te melden.


Stap 2: Meld je aan via de link

Gebruik de link en je eigen code uit de mail die je van ons ontvangen hebt. Na aanmelding hoor je binnen een week of je in de controlegroep valt of in de groep die het assessment krijgt. In het laatste geval prikken samen met jou een datum voor het assessment. Daarna ontvang je via de mail een uitnodiging met alle details.


Stap 3: Doe het assessment bij People on Board

Je krijgt een assessment bij ons op kantoor in Zoetermeer, waarin jij opdrachten en tests maakt die jouw kwaliteiten in kaart brengen. Dit duurt ongeveer een halve dag. Binnen vijf dagen krijg je een adviesrapport van ons met aanbevelingen en ontwikkeltips.


Stap 4: Voeg het adviesrapport toe aan je sollicitatie

Dit rapport stuur je met je sollicitatie mee. Met ons advies ziet een werkgever dat die leuke baan ook echt bij jouw kwaliteiten past!

Let op: 50% van de deelnemers komt in de zogenaamde controlegroep terecht. Dan krijg je helaas het assessment niet, maar staat er wel een beloning tegenover jouw medewerking aan ons onderzoek. Ook kan het zijn dat het assessment aantoont dat je aan je ontwikkeling moet werken voordat we een positief advies kunnen geven. Dan geven we je de tijd om aan deze punten te werken en daarna kun je het assessment opnieuw doen.

Twijfel je nog? Wacht niet te lang, want er zijn maar 250 plekken te vergeven.

Heb je een vraag, of wil je dat we contact met je opnemen? Stuur ons een bericht.